PTT'den Vali ÖZ'e ziyaret!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT'nin 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Trabzon PTT Başmüdürü Coşkun Karaca Ve beraberindekileri makamında kabul etti.   175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Vali Öz'e günün anısına çiçek ve

PTT'den Vali ÖZ'e ziyaret!
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT'nin 175. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Trabzon PTT Başmüdürü Coşkun Karaca Ve beraberindekileri makamında kabul etti.
 
175. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Vali Öz'e günün anısına çiçek ve pul albümü hediye edildi.
 
PTT'nin 175. kuruluş yıldönümünde teşkilat mensuplarını kutlayan Vali Öz, başarılarının devamını dileyerek, "PTT, Osmanlı döneminden kalan köklü bir kurum olmakla beraber, yıllarca insanlarımıza umutlu güzel haberler taşımıştır. Haberleşmenin niteliği ve içeriği her geçen gün hızlı bir şekilde değişiyor. PTT'nin 'Telefon' kısmı ayrıldıktan sonra bu kurum kendi bünyesinde ciddi bir yapılanmaya ve dönüşüm içerisine girdi. Hizmet beklentilerine göre kendini şekillendirdi. Hem hizmet çeşitliliğini, hem hizmet kalitesini, hem de hizmet mekanlarını insan odaklı olarak geliştirdi. Lojistik, kargo ve elektronik yazışmaların yanında elektronik posta ve elektronik imza konularında da önemli roller alıyor. Bankacılık hizmetlerinin yanında özellikle emeklilerimize yönelik hizmetlerde de önemli görevler icra ediyor. Bugün ülkemizin en ücra köşesine hizmet götüren bir yapı var. 175 yıl kurumsal hafıza olarak çok önemli bir süredir. Bu birikimle ülkemizde olduğu gibi ilimizin her köşesine en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Bütün personeli tebrik ediyor, nice yıllarda sağlıklı huzurlu bir çalışma diliyorum" dedi.
 
Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) Trabzon Başmüdürü Coşkun Karaca da, PTT'nin 175. Kuruluş yılının verdiği şevkle, bugünlere kadar Türkiye'ye her karışına hizmet götürmenin heyecan ve onurunu omuzlarında taşıdığını söyleyerek, "Trabzon'da 64 işyerinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Hizmet çeşitliliğimizi giderek arttırıyoruz. Elektronik posta hizmeti sunuyoruz. Birçok posta hizmetini tek bir çatı altında toplayan bir şirketiz" diye konuştu.
 
dsc_4177.jpg
 
dsc_4181.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam