Premium kartlı dilenci

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, dilencilere yönelik denetimlerde yakalanan 65 yaşındaki Abuzer Ç.'nin üzerinden, yüksek limitli premium kredi kartı, 176 lira ve bir miktar döviz çıktı.   Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başka

Premium kartlı dilenci
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, dilencilere yönelik denetimlerde yakalanan 65 yaşındaki Abuzer Ç.'nin üzerinden, yüksek limitli premium kredi kartı, 176 lira ve bir miktar döviz çıktı.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Atatürk Parkı Üçkapılar önünde dilencilik yapan Abuzer Ç.'yi yakalayarak cezai işlem uyguladı. Kabahatler Kanunu'na göre 100 lira idari para cezası verilen Abuzer Ç.'nin üzerinde yapılan aramada çıkan 176 lira, 10 Euro ve 6 dolara el konuldu. Abuzer Ç.'nin üzerinde ayrıca özel bir bankaya ait yüksek limitli premium kredi kartı çıkması ekipleri şaşırttı.
 
'ÇARESİZLİKTEN DİLENİYORUM'
 
Antalya'da kızının yanında yaşadığını aktaran Abuzer Ç., 1 yıldır dilendiğini söyledi. Kredi çektiğini ve ödeyemediği için çaresizlikten dilendiğini anlatan Abuzer Ç., kredi kartının ise emekli maaşını aldığı banka tarafından verildiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam