Polisin Kuran-ı Kerim hassasiyeti

Antalya’da ihbar edilen şüpheli valizde inceleme yapan bomba imha uzmanı polis, valizden çıkan eşyalar arasında yer alan Kuran-ı Kerim’i itinayla korudu. Polis valizdeki eşyaları geri yerde bırakırken, Kuran-ı Kerim’i araca aldı.Olay, saat 13.00’da Kepez

Polisin Kuran-ı Kerim hassasiyeti

Antalya’da ihbar edilen şüpheli valizde inceleme yapan bomba imha uzmanı polis, valizden çıkan eşyalar arasında yer alan Kuran-ı Kerim’i itinayla korudu. Polis valizdeki eşyaları geri yerde bırakırken, Kuran-ı Kerim’i araca aldı.

Olay, saat 13.00’da Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı yan yolda meydana geldi. İl ve ilçeler arası yolcu indirme bindirme durağında sahipsiz valizi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Durağa gelen yunus ve merkez ekipleri yolu araç trafiğine kapatarak çevre güvenliği aldı.

Ekiplerin haber vermesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Özel kıyafetini giyen görevli, valizin bulunduğu durakta ilk önce araştırma yaptı. Daha sonra görevlinin itina ile açtığı valizden Kuran’ı Kerim ve kıyafetler çıktı. Valizin tüm gözlerini arayan polis şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Kıyafetler yere dökülürken, polis incelemesi boyunca Kuran’ı Kerim’i elinden yere bırakmadı.

Çalışmasını tamamlayan polis, valizde yaptığı araştırmada çıkardığı tüm malzemeleri yerdeki valize koyarken Kuran’ı Kerim’i orada bırakmadı. Eline alarak getirdiği Kur’an-ı Kerim’i aracının ön camına koydu. Bir diğer görevli ise valizi polis merkezi ekiplerine teslim etti. Valizin şehirler arası yolcu taşıyan bir yolcudan kaldığı ve sahibine ulaşılmaya çalışıldığı belirtildi. Polis daha sonra yolu araç ve yaya trafiğine açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler