Polis Eşleri Doğu Ve Güneydoğuya El Uzattı - Mersin haberleri

Mersin'de görev yapan polislerin eşleri, evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri, doğu ve güneydoğudaki operasyonlarda görevli güvenlik güçlerine gönderdiler. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, doğu ve güneydoğu

Polis Eşleri Doğu Ve Güneydoğuya El Uzattı - Mersin haberleri

Mersin'de görev yapan polislerin eşleri, evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri, doğu ve güneydoğudaki operasyonlarda görevli güvenlik güçlerine gönderdiler.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, doğu ve güneydoğu illerinde yaşayan halkın huzur ve güvenliğini temin etmeye yönelik "Toplumsal Barış, Huzur ve Kardeşlik" adı altında gerçekleştirilen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine, Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin aileleri tarafından hazırlanan çeşitli yiyecek ve gıda maddeleri gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikte, emniyet mensupları eşleri, evlerinde elleriyle hazırladıkları çeşitli yiyecek ve yemekleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü önünde paketlenmiş halde görevlilere teslim ettiler. Müdürlük organizasyonunda temin edilen bir kamyonetle yola çıkarılan yiyeceklerin yarın bölgede görevli güvenlik güçlerine ulaşması bekleniyor.

Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, "Aylardır bölgede canla başla görev yapan güvenlik güçlerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, onların bir nebzede olsa yanlarında olduğumuzu ifade edebilmek ve özlem gidermek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikle muhtelif gıda ve yiyecekler gönderildi. Gönüllülük esasına dayalı olarak Emniyet Teşkilatı mensupları ailelerince hazırlanan ev mamulü yiyecekler bölgede görev yapan personelimize 14 Şubat 2016 tarihinde ulaştırılacak" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler