Polis denetimlerinde 26 kişi tutuklandı

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen tarihlerde asayiş, sahtecilik ve narkotik olaylarına yönelik çalışma yaptı.Kent genelindeki çalışmalarda, hırsızlıktan 16, ruhsatsız silah bulundurmaktan 24, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve

Polis denetimlerinde 26 kişi tutuklandı

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, belirtilen tarihlerde asayiş, sahtecilik ve narkotik olaylarına yönelik çalışma yaptı.

Kent genelindeki çalışmalarda, hırsızlıktan 16, ruhsatsız silah bulundurmaktan 24, uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve satmaktan 11, sahtecilikten 15 kişi olmak üzere 66 şüpheli gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 87 kişi de yakalandı.

Ekiplerin çalışmasında, bin 195 gram esrar, 867 gram kokain, 94 gram bonzai, 28 uyuşturucu hap, 25 ruhsatsız tabanca, 182 mermi, çalıntı 10 motosiklet de ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam