Plajda gizli kamera skandalı!

Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Belediye Plajında gizli kamerayla görüntü çektiği iddia edilen kişi, gözaltına alındı.Plajdaki bazı kadınlar, hareketlerinden şüphelendikleri ve gizli  kamerayla çekim yaptıklarını iddia ettikleri kişiyi pol

Plajda gizli kamera skandalı!

Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Belediye Plajında gizli kamerayla görüntü çektiği iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Plajdaki bazı kadınlar, hareketlerinden şüphelendikleri ve gizli  kamerayla çekim yaptıklarını iddia ettikleri kişiyi polis ve zabıta ekiplerine  şikayet etti.
 
 Bunun üzerine şüpheli 64 yaşındaki S.H'yi inceleyen ekipler, bu  kişinin plaj havlusunun altına yerleştirdiği bir gizli kamera tespit etti.
 
 Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, Zonguldak Asayiş Şube  Müdürlüğüne götürüldü.
 
 Bir kamu kuruluşunda şoför olarak çalıştığı öğrenilen S.H, emniyetteki  işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam