PKK Muş’ta çocuk kaçırdı

Genelkurmay Başkanlığı, PKK’lıların, Muş’un Bulanık ilçesi Seçme köyünde elektrik tamiratı yapan VEDAŞ görevlilerinin aracını gasp ederek aynı araçla 16 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırdığını bildirdi.Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan

PKK Muş’ta çocuk kaçırdı

Genelkurmay Başkanlığı, PKK’lıların, Muş’un Bulanık ilçesi Seçme köyünde elektrik tamiratı yapan VEDAŞ görevlilerinin aracını gasp ederek aynı araçla 16 yaşındaki bir kız çocuğunu kaçırdığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütü mensubu silahlı iki teröristin Muş’un Bulanık ilçesi Seçme köyü Saliha mezrasında elektrik tamiratı yapan VEDAŞ görevlilerini, bölgeye bir daha elektrik tamiratı için gelmemeleri yönünde tehdit ederek, araçlarını gasp ettiğini açıklandı.

Açıklamada, teröristlerin gasp ettikleri araç ile Seçme köyünde ikamet eden 16 yaşındaki bir kız çocuğunun, örgüte götürmek üzerene kaçırdığı kaydedildi.

“MENFEZDE 15 KİLOGRAMLIK PATLAYICI”

Öte yandan, 8. Jandarma Komando Alay Komutanlığınca (Şırnak / Beytüşşebap) icra edilen konvoy faaliyeti esnasında, Beytüşşebap İlçesi Ilıcak Köyünde bulunan bir menfezde, 15 kilogramlık su bidonu içerisine yerleştirilmiş ve infilaklı fitille irtibatlandırılmış vaziyette, bir adet el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildiği ve Cumhuriyet Savcısının talimatı ile aynı gün saat 17.55’te yerinde imha edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler