Personelden helallik istedi

 DENİZLİ Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Polisevi'nde personeliyle vedalaştı.  2009 yılından itibaren Konya'da görev yapan ve son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, bugün Polis

Personelden helallik istedi
 DENİZLİ Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Polisevi'nde personeliyle vedalaştı. 
 
2009 yılından itibaren Konya'da görev yapan ve son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, bugün Polisevi’nde emniyet personeliyle vedalaştı. Veda konuşmasında zaman zaman sert davrandığını ifade eden Namal, şunları söyledi:
 
''Denizli’de bir eviniz olduğunu bilin. Konya’da en uzun süreli görev yapan Emniyet Müdürleri arasında ikinciyim. Bu görev süremizde ne gerekiyorsa onu yaptık. Bunu yaparken sizin haysiyetinizle, onurunuzla oynamadık. Sert mi olduk? Zaman zaman sert de olduk. Ama bu sadece devletin bekasıyla ilgiliydi. Devletin bekasıyla ilgili affetmediğim şey bu, ama hepinizin bu görevi yaparken eksiklikleriniz kusurlarınız var. Emniyet teşkilatının ayakları üzerinde dik durması, kendi problemlerini çözmesi ve toplumu rahatsız eden hiçbir toplumsal olay olmadan bu görevi Allah’ın izniyle inşallah devrediyoruz.''
 
Hakkını helal ettiğini ve personelden de haklarını helal etmesini isteyen Namal, ''Ben özellikle benim hakkım varsa helal ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. İsterseniz bunu sesli olarak duymak istiyorum. Hakkınızı helal ediyor musunuz?'' dedi.
 
'Helal ediyoruz' sesinin az gelmesi üzerine Namal, ''Tekrar soruyorum arkadaşlar, hakkınızı helal ediyor musunuz? Ses biraz zayıf oldu ama çok teşekkür ediyorum. Bu görev süresince siz de taşın altına elinizi soktunuz bu bir takım işidir. Sizin bu katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum tekrar hakkınızı helal edin diyorum'' dedi. Bunun üzerine bir öncekine göre daha fazla 'Helal ediyoruz' sesi yükseldi. 
 
Konuşmasının ardından tören mangasını selamlayan Namal, kendisini uğurlamaya gelen Vali Muammer Erol ile de vedalaştıktan sonra makam aracına binip Denizli'ye gitmek için hareket etti.
1f95221391baeae51a68e8c46e777b83.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler