Patpat kazası: 13 yaralı

Bartın’da tarım aracı olarak bilinen ve halk arasında ‘Patpat’ diye tabir edilen araçla yapılan yolculuk kazayla sonuçlandı. Kazada patpatta bulunan 8’i aynı aileden toplam 13 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Gömü köyü

Patpat kazası: 13 yaralı

Bartın’da tarım aracı olarak bilinen ve halk arasında ‘Patpat’ diye tabir edilen araçla yapılan yolculuk kazayla sonuçlandı. Kazada patpatta bulunan 8’i aynı aileden toplam 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Gömü köyünde oturan İbrahim A. (45), ailesi ve komşularıyla birlikte toplam 12 kişiyi sahibi olduğu patpata bindirerek, Tarlaağzı Limanı’na götürdü. İbrahim A. ve yanındakiler limanda bir süre denize girdikten sonra geri dönmek istedi.

Dönüş yolunda virajı alamayan İbrahim A.’nın hakimiyetini kaybetmesi sonucu üzerinde 13 kişi bulunan araç devrildi. Kazada araç sürücü İbrahim A. ile birlikte, Zeynep A. (44), Gülsen A. (32), Merve A. (21), Fidan A. (19), Gamze A. (11), Gizem A. (9), Ecrin A. (2), Ekrem H. (62), Cihan D. (25), Filiz H. (20), Büşra H. (1) ve Deniz K. (23) yaralanırken, yaralılar kazayı görenlerin 112’ye haber vermesinin ardından olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Büyük bir facianın kıl payı atlatıldığı kazada, hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi oldukları öğrenildi.

Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam