Patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Teröristler tarafından 31 Temmuz’da yakılan araçlar ve bomba süsü verilmiş düzenekler kurulması nedeniyle 6 gün ulaşıma kapalı olan Tunceli-Erzincan karayolu, dün öğle saatlerinde, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı. Ancak akşam saatl

Patlamanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Teröristler tarafından 31 Temmuz’da yakılan araçlar ve bomba süsü verilmiş düzenekler kurulması nedeniyle 6 gün ulaşıma kapalı olan Tunceli-Erzincan karayolu, dün öğle saatlerinde, karayolları ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı. Ancak akşam saatlerinde, araçların yakıldığı yere yaklaşık 100 metre mesafede bulunan Zagge mevkiinde bir patlama meydana geldi.

Patlama yüzünden karayollarında hasar meydana gelmesiyle yol yeniden ulaşıma kapandı. Patlamanın etkisi de günün ağarmasıyla birlikte ortaya çıkarken, karayolunda derin çukur oluştu.

Öte yandan, patlamada Tunceli Belediyesi’ne ait su hattı da zarar göndü. Olay yerine gelen belediye ekipleri çalışma yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler