Paris'i Almanya'ya taşıdı

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur “Bize Paris’te Trabzon sloganı ile” Dortmund’daki Trabzon Günlerine de damgasını vurdu.

Paris'i Almanya'ya taşıdı
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur “Bize Paris’te Trabzon sloganı ile” Dortmund’daki Trabzon Günlerine de damgasını vurdu.

GURBETÇİLER ETKİNLİĞE SAHİP ÇIKIYOR

Almanya’nın Dortmund kentinde “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri” büyük bir coşku ile devam ediyor. Westfalen Fuar Alanında gerçekleşen etkinliğe sadece Trabzon’dan değil Avrupa’nın değişik bölgelerin de gurbetçilerimiz katılım yaparak dersek veriyor, sahip çıkıyor. Onlardan biri de Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur.

AVRUPA’DA DA BİZE HER YER TRABZON

Kısa bir zaman önce Paris’te “Trabzon Günleri” etkinliği düzenleyen Cumur başkan “Bize Paris’te Trabzon” standını bu kez Almanya’ya taşıdı. Dortmund’daki “Her yönüyle Trabzon Günlerine” destek veren ve stant açan Bülent Cumur “Fransa-Almanya fark etmez Avrupa’da bize her yer Trabzon” dedi.

Cumur etkinliği organize eden ve destek veren herkese teşekkür etti.

TRABZONSPOR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR!

Galatasaray-Trabzon maçında yaşanan hakem skandalına da değinen Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, şunları söyledi: “Gurbette yaşayan milyonlarca Trabzonspor taraftarı öfkeli ve tepkili. TFF ve MHK artık aklını başına almalı. Trabzonspor Türk futbolu için büyük bir şanstır. Sabrımızı zorlayanlar bilsin ki Trabzonspor sevdalıları bu oyuna gelmez. Bizler temiz futbol istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam