Panik butonu arızaları panik yaratt

Aydın'da başta şiddet gören kadınların korunması amacıyla daha sonra çeşitli iş yeri ve bürolarda can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla kullanılmaya başlayan panik butonları polisi panikletmeye başladı. Sık sık arızalanan butonlar nedeniyle sık sık k

Panik butonu arızaları panik yaratt

Aydın'da başta şiddet gören kadınların korunması amacıyla daha sonra çeşitli iş yeri ve bürolarda can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla kullanılmaya başlayan panik butonları polisi panikletmeye başladı.

Sık sık arızalanan butonlar nedeniyle sık sık koşuşturmaca yaşayan polis ekipleri zaman zaman teknolojinin azizliğine uğramaya başladı. Çankaya caddesinde bir avukatlık bürosundan basılan panik butonu nedeniyle bölgeye gelen polis ekipleri uzun süre kapalı olan avukatlık bürosuna ulaşmaya çalıştı. Ulaştıkları yetkililerden her şeyin normal ancak panik butonunun anormal olduğunu öğrenen polisler daha sonra normale döndü.

Aydın'da pek çok yerde kullanılan panik butonlarından aldıkları sinyal nedeniyle zor durumdaki kişilerin imdadına yetişmek için zamana yarışan polis ekipleri pek çok defa arıza nedeniyle paniklediklerini olay yerine gittiklerinde anlıyor. Bazen panik butonunun tahsis edildiği kişi ya da iş yeri sahibi çalışanları bile karşısında polisi görünce şaşırırken ekipleri butonların daha dikkatli kullanılmasını istiyor.

PANİK BUTONU NEDİR?

Panik butonu herhangi bir panik anında birçok farklı alanda kullanılan bir sistemdir. Alarm sistemlerine gömülü panik butonları dışında farklı şirketler yanınızda taşıyacağınız butonlar veya uzaktan kumandalar ve mobil uygulamalar şeklinde de bu hizmeti kullanıcılara sağlamakta.Panik butonu kullanıcısının herhangi bir tehdit, soygun, hırsızlık ve sağlık vb. durumlarda aktive ettiği ve alarm izleme merkezi ya da yakınlarına haber verdiği bir güvenlik önlemi olarak kullanılıyor. Panik butonu güvenlik şirketlerinin sunduğu alarm sistemi çözümlerinde şifre ya da kontrol paneli üzerinde yer alabildiği gibi her zaman kişinin yanında taşıyabileceği küçük bir buton şeklinde de olabiliyor. Özellikle şiddet mağduru ve hayatında tehlike sezen kadınlar ie avukatlık büroları bankalar ve çeşitli yerlerde kullanılan panik butonları Aydın'da sık sık arızalanıyor. Arızalar nedeniyle polis ekipleri de sık sık koşuşturmaca yaşıyor.

Panik butonu arızaları panik yarattı Aydın haberleri - Aydın haber

Panik butonu arızaları panik yarattı Aydın haberleri - Aydın haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam