Özgecan'ın katilinin yatacak yeri yok!

  Türkiye'de büyük infial yaratan Özgecan Aslan cinayetinin ardından yakalanarak cezaevine gönderilen ve burada saldırıya uğrayarak öldürülen Suphi Altındöken'in cenazesini hem Mersin'in Tarsus ilçesinin belediyesi hem de Adana Büyükşehir Belediyesi defne

Özgecan'ın katilinin yatacak yeri yok!
 
Türkiye'de büyük infial yaratan Özgecan Aslan cinayetinin ardından yakalanarak cezaevine gönderilen ve burada saldırıya uğrayarak öldürülen Suphi Altındöken'in cenazesini hem Mersin'in Tarsus ilçesinin belediyesi hem de Adana Büyükşehir Belediyesi defnettirmedi.
 
Adana Cezaevinde silahla vurularak ağır yaralandıktan sonra hastanede yaşamını yitiren Altındöken'in otopsi işlemleri sonrasında cenazesi gece saatlerinde Tarsus'a gönderildi.Tarsus Belediyesi ise katil Altındöken'in ilçede defnedilmesine karşı çıktı. Bu gelişme üzerine cenaze Adana'ya gönderilerek morga koyuldu.
 
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de defnedilmesine izin vermediği Altındöken'in cenazesinin morgda bekletildiği öğrenildi.
 
Altındöken'in yakınları ise cenazenin Tarsus'un Kocaköy bölgesinde defnedilmesine karar verse de, aile belediyenin cenaze aracı vermemesi nedeniyle başka bir araç bulmak için arayışa başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam