Özgecan Of'ta yaşayacak!

Of Belediyesi, Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın adını, İrfanlı Mahallesi’nde yenilenen çocuk parkına verdi.Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özg

Özgecan Of'ta yaşayacak!

Of Belediyesi, Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın adını, İrfanlı Mahallesi’nde yenilenen çocuk parkına verdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Mersin’in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın işkence görmesi ve hunharca öldürülmesi nedeniyle büyük üzüntü içinde olduklarını bildirdi.

Kadına yönelik her türlü şiddeti lanetlediklerini kaydeden Başkan Sarıalioğlu, "Özgecan Aslan kardeşimizin katillerini lanetliyoruz. Özgecan Aslan bu milletin yüreğinde yaşamaya devam ediyor. Biliyoruz ki kendisi için birçok hayırlar yapılmakta, yapılan birçok güzel eserlere de ismi veriliyor. Ve ismi bu ülke yaşadığı sürece de yaşayacaktır. Ama katiller ise her zaman nefretle anılacaktır. Bundan sonra böyle çirkin hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyoruz. Buradaki parkın tamamını kendi belediye ekiplerimizce yaptık. Oyun gurupları, spor aletleri yenilendi. Bu park çocuklarımız için hayırlı olsun" diye konuştu.

dsc_2132.jpg

dsc_2133.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler