Özel öğrencilerden plaket

Trabzon Ortahisar Belediyesi, Soğuksu mahallesinde eğitim öğretim faaliyetleri veren Çamlık Özel Eğitim(işitme engelliler)Meslek Lisesi Müdürü Adem Polat, Rehber Öğretmen Mehmet Diktaş ve öğrencileri temsilen iki öğrenci, Hekimoğlu Döküm A.Ş. İcra Kurulu

Özel öğrencilerden plaket

Trabzon Ortahisar Belediyesi, Soğuksu mahallesinde eğitim öğretim faaliyetleri veren Çamlık Özel Eğitim(işitme engelliler)Meslek Lisesi Müdürü Adem Polat, Rehber Öğretmen Mehmet Diktaş ve öğrencileri temsilen iki öğrenci, Hekimoğlu Döküm A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu’nu işyerinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde eğitim öğretim gören 50 öğrencinin hepsine giyim desteğinde bulunan Hekimoğlu Döküm A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, Okul Müdürü, Rehber Öğretmeni ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Okullarına göstermiş olduğu yakın ilgi alaka ve vermiş oldukları destekten dolayı Sayın Celil Hekimoğlu’na teşekkür ederek, plaket sundular.

Çamlık Özel eğitim meslek lisesinde 50 işitme engelli öğrenci eğitim görmekte. Öğrencilerin 40 tanesi okulda yatılı olarak eğitim görmekteler. Genel olarak Karadeniz bölgesinden gelen işitme engelli öğrencileri bünyesinde barındıran lisede Elektrik-elektronik teknolojileri, Metal işleri teknolojileri, Mobilya ve dekorasyon teknolojileri, El sanatları, Yiyecek içecek ve pastacılık hizmetleri alanlarında eğitim öğretim verilmekte.

AB projeleri kapsamında 2008’de Almanya,2010’da Hollanda ve bu yıl da İtalya’da öğrencileriyle 1 er ay staj çalışması gerçekleştiren okul Trabzon'u Avrupa’da da başarıyla temsil ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler