Otomobilin bagajından cephanelik çıktı

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde jandarma ekiplerince durdurulan bir otomobilin bagajında 13 ruhsatsız yivli otomatik av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü A.S., tüfekleri internetten alıp sattığını ve başka bir amacının olmadığın

Otomobilin bagajından cephanelik çıktı

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde jandarma ekiplerince durdurulan bir otomobilin bagajında 13 ruhsatsız yivli otomatik av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü A.S., tüfekleri internetten alıp sattığını ve başka bir amacının olmadığını söyledi.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Konya’dan satın alınan tüfeklerin karayoluyla Tekirdağ’a getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Plakası belirlenen A.S.’nın kullandığı otomobil Marmara Ereğlisi İlçesi girişinde durduruldu. Araçta yapılan aramada bagajında 13 adet yivli otomatik av tüfeği bulundu. Ruhsatları olmayan tüfeklere el konurken, A.S. ise gözaltına alındı.

İNTERNETTEN ALIP SATIYORMUŞ

Marmara Ereğlisi Jandarma Karakolunda ifadesi alınan A.S., Tekirdağ’da inşaat işleri yaptığını ve internetten satın aldığı tüfekleri yine internet üzerinden sattığını söyledi. Başka bir amacının olmadığını savunan A.S.’ya ruhsatsız silah taşıdığı gerekçesiyle 1144 lira idari para cezası kesilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler