Otomobili güpegündüz böyle soydular

İstanbul Eyüp ilçesi Alibeyköy’de bir aracı gözüne kestiren 3 soyguncu, aracın arka camını patlatarak 2 bin 500 lira değerindeki malzemeleri çaldı. Soyguncuların 3 saniye içerisinde camı patlatması ve yaklaşık 30 saniye içinde aracı soyması güvenlik kamer

Otomobili güpegündüz böyle soydular
İstanbul Eyüp ilçesi Alibeyköy’de bir aracı gözüne kestiren 3 soyguncu, aracın arka camını patlatarak 2 bin 500 lira değerindeki malzemeleri çaldı.
 
Soyguncuların 3 saniye içerisinde camı patlatması ve yaklaşık 30 saniye içinde aracı soyması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
 
Olay, geçtiğimiz günlerde saat 08.00 sıralarında Eyüp Alibeyköy’de meydana geldi. İddiaya göre, Eyüp Karadolap Mahallesi’ndeki bir hurdacı dükkanında çalıştığı belirlenen 3 soyguncu, malzeme yüklü araçları gözlerine kestirdi. Sabahın erken saatlerinde mahallelerdeki ara sokakları dolaşan soyguncuların dikkatini, üzerinde bir güvenlik kamerası şirketinin reklamı olan otomobil çekti. Bunun üzerine şahıslar, araçlarından inerek Bayram Yüksel'e ait aracın bagajını arka camından kontrol etti. Bagajın malzeme yüklü olduğunu fark eden soyguncular, araçta bekleyen diğer soyguncuya giderek durumu anlattı. Soygunculardan diğeri ise sigara yakarak soyacakları aracın bulunduğu evin etrafını kolaçan etti. Herhangi bir olumsuzluk olmadığını fark eden soyguncular, aracı soymaya karar verdi.
 
3 SANİYEDE CAMI PATLATTILAR, 30 SANİYEDE ARACI SOYDULAR 
 
Araçta bekleyen soyguncu ilk olarak araçla geri geri gelerek soyacakları aracın arkasına yanaştı. Aracın camını patlatacak olan soyguncu da, kırmızı bir eldiven giyerek cebinden tornavida çıkarttı. Ardından soyguncu tornavidayı aracın camına soktu ve yaklaşık 3 saniye içerisinde arka camını patlattı. Daha sonra tornavidayı aracına bıraktı. Patlayan camdan kafasını içeriye sokan diğer soyguncu da bagajdan malzemeleri çıkartarak diğer aracın bagajına koydu. 2 soyguncu yaklaşık 30 saniye içerisinde 2 bin 500 lira değerindeki güvenlik kamera malzemelerini çalarak kayıplara karıştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
 
Sabah saatlerine iş yerine giderken aracının soyulduğu fark eden Bayram Yüksel ise durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığını yerdeki güvenlik kameralarına incelemeye alarak soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler