Otomobilde kan donduran görüntü

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde bir otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre bir araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, Tavşanl

Otomobilde kan donduran görüntü
Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde bir otomobil içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi bulundu.
 
Edinilen bilgiye göre bir araç içerisinde 2 ceset bulunduğu ihbarını alan Yalova Jandarması, Tavşanlı Top Sahası mevkiindeki otluk alana geldi. 54 VD 655 plakalı araç içerisinde kafasından vurularak öldürülmüş bir erkek ve bir kadın cesedi ile karşılaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirdi. Otomobilin Sakarya'dan kiralandığı ve cesetlerin ise Sakarya nüfusuna kayıtlı Ümit Can Aydoğdu (27) ve Demet Akbaş (25) olduğu tespit edildi.
 
GENÇ KADININ AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ
 
Öte yandan her iki gencin de evli olduğu, Demet Akbaş'ın eve gelmemesi üzerine perşembe günü Sakarya Jandarması'na giden ailesinin kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.
 
Otomobilde bulunan Akbaş'ın ellerinin bir tülbentle direksiyona bağlandıktan sonra Aydoğdu tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü, daha sonra şahsın pompalı tüfeği kendi kafasına dayayıp bir el ateş ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Aydoğdu'nun Akbaş'ı sevdiği ve genç kadının bu ilişkiye olumsuz baktığı iddia edilirken, jandarmanın olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler