Osmaniye'de korkunç cinayet!

İddiaya göre, Köseli köyü Gençeller Mahallesi'nde, Ahmet Ali A. (64) ile eniştesi Ekrem Çil (51) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Ali A, bir süre kovaladığı kız kardeşinin eşi Ekr

Osmaniye'de korkunç cinayet!
İddiaya göre, Köseli köyü Gençeller Mahallesi'nde, Ahmet Ali A. (64) ile eniştesi Ekrem Çil (51) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet Ali A, bir süre kovaladığı kız kardeşinin eşi Ekrem Çil'i av tüfeğiyle vurup kaçtı.
 
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 acil servis ekipleri, evinin 100 metre yakınındaki tarlada bulunan Çil'in hayatını kaybettiğini belirledi.
Köy muhtarı Ali Gödeoğlu, yaptığı açıklamada, cinayet zanlısı olarak aranan Ahmet Ali A'nın 2003 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde eşi Fadime ve oğlu Tevfik A'yı öldürdüğünü, 5 yıl önce şartlı tahliyeyle serbest bırakıldığını söyledi.
 
Olay yerine gelen Çil'in yakınları sinir krizi geçirirken, jandarma ekipleri zanlı Ahmet Ali A'yı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam