Ortak derdimiz Trabzon’dur!

Saadet Partisi Trabzon Teşkilatı 3 gün süren ve Trabzon’un 18 ilçesini kapsayan halkla buluşma, esnafı dinleme STK ları ziyaret programı gerçekleştirdi.Ziyaretlere, Saadet Partisi GİK üyesi Muhittin Hamdi Yıldırım, SP Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya

Ortak derdimiz Trabzon’dur!

Saadet Partisi Trabzon Teşkilatı 3 gün süren ve Trabzon’un 18 ilçesini kapsayan halkla buluşma, esnafı dinleme STK ları ziyaret programı gerçekleştirdi.

Ziyaretlere, Saadet Partisi GİK üyesi Muhittin Hamdi Yıldırım, SP Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya ve il yönetim kurulu üyeleri ve ilçelerde ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saadet Partisi  GİK üyesi Yıldırım ziyaretlerle ilgili amaçlarını şu şekilde açıkladı: “Biz sizleri ziyaret ederken alışılagelmiş biçimde siyasetçilerin sözlerini söylemeye gelmedik. Biz sizi dinlemeye geldik. Bunu yapmaktaki amacımız, çözümü halkın temsilcileriyle birlikte ortaya kayarsak gerçek sorunlar gündem olacak ve gerekli çözümleri birlikte bulacağız diye inandığımızdandır. Sizden temsilini yürüttüğünüz odanızın, size göre Trabzon’un ve Türkiye’nin en önemli sorunu nedir? Bu sorunu çözmemizde izlememiz yol nedir? Sorularının cevabını istiyoruz.Ortak derdimiz bu şehir ve ülkenin geleceğine güvenle bakmaktır."

"Saadet Partisi Trabzon Teşkilatları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası(TTSO) Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Odası(TESOB) ile birlikte Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi ile KESK’inde aralarında olduğu çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.
 

ttso-2.jpg

tesob-1-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam