Ortahisar'dan yeni bir park daha!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu. Ortahisar'da dört mahallede daha park yapacaklarını belirten Başkan Genç, vatandaşların yeşille iç içe, mutlu bir yaşam sürme

Ortahisar'dan yeni bir park daha!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Soğuksu Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Ortahisar'da dört mahallede daha park yapacaklarını belirten Başkan Genç, vatandaşların yeşille iç içe, mutlu bir yaşam sürmesi için çok büyük gayretlerinin olduğunu söyledi. Konuşmasında, "Göreve geldiğimiz andan itibaren taahhütlerimize uygun olarak ilçemizin bütününde, boş alanlarda yeşili artırma çalışmalarımız devam ediyor"  ifadelerine yer veren Başkan Genç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu güzel parkımızın tamamlanmasıyla birlikte Ortahisar ilçemiz vatandaşlarımızın gezip, dinlenebileceği güzel bir yeşil alana daha kavuşmuş oldu. Bugün verdiğimiz sözlerin gereği olarak yapmış olduğumuz parkların bir tanesindeyiz. Bu mahallede yaşayan vatandaşlarımız için; yeşilin bol olduğu parklar oluşturarak, onların daha mutlu bir şekilde kendi mekânlarında yaşamasını istiyoruz. Bu manada şu anda dört mahallemizde yapacağımız park projelerimiz kesinleşti. Bakanlıklardan da alacağımız desteklerle bu parklarımızı hayata geçireceğiz. Bugün de burada belediyemizin kendi imkânlarıyla yapmış olduğu içine çeşitli fidanlar diktiğimiz ve yürüyüş yolunun olduğu bu parkımızı inceledik. Vatandaşlarımızın park ihtiyaçlarını ve yaşam standartlarını yükseltmek adına elimizden gelen çalışmaları sürdüreceğiz.  Vatandaşlarımızın park taleplerini yerine getirmek için özellikle çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. Mevcut parklarımızı artırma konusunda da oldukça kararlıyız. Görev süremizin sonuna kadar yeşili ne kadar artırabilirsek sonunda kendimizi o kadar başarılı addetmiş olacağız. Bu anlayışla hareket ederek Ortahisar'ın bütününde yeşili artırma çalışmalarımızı özenli bir şekilde yerine getiriyoruz.” 

park-ahmet-metin-genc.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam