Ormanlık alanda çifte cinayet

Gaziantep'te, ormanlık alanda Nurettin Demirler(35) ile Suriye uyruklu Briksan Osman'a (25) ait 2 ceset bulundu. Olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alınırken, ölen Suriyeli kadının kocası aranıyor. Gaziantep'te, Gazikent Mahallesi'ndeki orman

Ormanlık alanda çifte cinayet
Gaziantep'te, ormanlık alanda Nurettin Demirler(35) ile Suriye uyruklu Briksan Osman'a (25) ait 2 ceset bulundu. Olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alınırken, ölen Suriyeli kadının kocası aranıyor.
 
Gaziantep'te, Gazikent Mahallesi'ndeki ormanlık alanda 2 çocuk babası Nurettin Demirler ile Suriye uyruklu 4 çocuk annesi Briksan Osman'ın cesetleri bulundu. İhbar üzerine ormanlık alana giden jandarma ekipleri, çevrede inceleme yaptıktan sonra ikisi de evli olan Suriye uyruklu Briskan Osman ile Nurettin Demirler'in cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Yapılan incelemede cesetlerin işkence edildikten sonra vücutlarına birer kurşun sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. 
 
2 gündür haber alınamayan konfeksiyon atölyesinde çalışan Nurettin Demirler'in, öldürülen Suriye uyruklu kadın ile ilişkisi olduğu ileri sürüldü. Güvenlik güçleri, Suriyeli kadının evine yaptığı operasyonda, kadının kayınbiraderi Muhammet Siydo'yu gözaltına alırken, kadının eşi Zuheyr Siydo'yu bulamadı.
 
Yapılan otopsinin ardından Demirler'in cenazesi defnedilmek üzere Adıyaman'ın Besni ilçesine gönderildi. Kimsenin sahip çıkmadığı Suriyeli kadının ise kimsesizler mezarlığına gömüleceği öğrenildi. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam