Ordu'da intihar! 5. kattan!

Ordu’nun Ünye ilçesinde şizofren hastası olduğu öğrenilen yaşlı kadın, bir binanın 5'inci katından atlayarak intihar etti.  Olay, Burunucu Mahallesi Cinoğlu Sokak’ta saat 14.30’da meydana geldi. 6 katlı apartmanın 5'inci katında kızı ile yaşayan ve yaklaş

Ordu'da intihar! 5. kattan!
Ordu’nun Ünye ilçesinde şizofren hastası olduğu öğrenilen yaşlı kadın, bir binanın 5'inci katından atlayarak intihar etti. 
 
Olay, Burunucu Mahallesi Cinoğlu Sokak’ta saat 14.30’da meydana geldi. 6 katlı apartmanın 5'inci katında kızı ile yaşayan ve yaklaşık 30 yıldır psikolojik sorunları bulunan şizofren hastası 78 yaşındaki Memune Balcı, kızının pazara gittiği ve yalnız olduğu sırada balkondan kendini boşluğa bıraktı.
 
Olay yerinden geçmekte olan vatandaşların ihbarı ile gelen sağlık ekipleri, beton zemine düşen yaşlı kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından cumhuriyet savcısı da yaşlı kadının düştüğü yer ve evde inceleme yaptı.
 
78 yaşında hayatını kaybeden Memune Balcı, Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
20150610aw445293_01.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam