Ordu'da ilginç olay! Harf hatası...

Ordu’da otantik mimariye sahip asırlık tarihi evlerin bulunduğu Menekşe Sokak’ta yeni konulan aydınlatma direklerine yazılan etiketteki harf hatası sosyal medyaya konu oldu.Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle dönemin Ordu Valisi Orhan Düzgün’ün çaba

Ordu'da ilginç olay! Harf hatası...

Ordu’da otantik mimariye sahip asırlık tarihi evlerin bulunduğu Menekşe Sokak’ta yeni konulan aydınlatma direklerine yazılan etiketteki harf hatası sosyal medyaya konu oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle dönemin Ordu Valisi Orhan Düzgün’ün çabalarıyla sokak sağlıklaştırılması kapsamında yenilenen ve restore edilerek günümüze kazandırılan tarihi evlerin bulunduğu Menekşe Sokak’ta bir süre önce konulan aydınlatma direklerinin üzerine Ordu Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce sac levha etiket iliştirildi. Ancak sac etikette ‘İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ yazılması gerekirken ‘turizm’ ibaresi ‘turizim’ olarak yazıldı. Harf hatasını fark eden bir kişi fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Hata sosyal medyada günün konusu haline geldi.

20150509aw407934_02.jpg

20150509aw407934_01.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler