Ordu'da ilginç fındık kampanyası!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kömür satan bir iş yeri, 1 kilogram fındığa 25 kilogramlık kömür veriyor.Fatsa’da 30 yaşındaki Eren Yurttaş isimli bir işletmeci, fındığın fiyatının son zamanlarda yüksek rakamlarda olmasından dolayı bir de iç tüketimin artmasına

Ordu'da ilginç fındık kampanyası!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kömür satan bir iş yeri, 1 kilogram fındığa 25 kilogramlık kömür veriyor.

Fatsa’da 30 yaşındaki Eren Yurttaş isimli bir işletmeci, fındığın fiyatının son zamanlarda yüksek rakamlarda olmasından dolayı bir de iç tüketimin artmasına katkı sağlamak amacıyla böyle bir kampanya yaptığını belirtti. Fındığın fiyatının son günlerde 14 TL olmasından sonra bir kampanya yaparak 1 kilo fındığını getiren herkese 25 kilo gram ağırlığında ki kömür karşılığında veriliyor.

Fındığın değerini bilen biri olduğunu ifade eden işletmeci Eren Yurttaş, “Bölgemizin ana geçim kaynağı olan fındığın fiyatlarının artması gerçekten bizim için son derece önemli bir durum. Ben de fındığın daha değerli olduğunu bu bölge insanımıza hatırlatmak için böyle bir kampanya yaptım. Kampanya ya ilgi çok güzel. Kışın yakacaklarına almaya fındıkla gelen üreteciler bu kampanyadan çok memnun olduğunu ifade ettiler. Ben bölgede öncü oldum. Fındığını getiren herkese kömürünü karşılığında benden alabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler