Ordu'da girişimcilik kursu başladı!

Ordu İŞKUR, Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) ve KOSGEB işbirliğince düzenlenen 'Girişimcilik Kursu' Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda başladı.    Toplamda 100 kişinin katıldığı Girişimcilik Kursu bugün start alırken, Girişimcilik Uzmanı Mithat Eren

Ordu'da girişimcilik kursu başladı!
Ordu İŞKUR, Fatsa Genç İşadamları Derneği(FAGİAD) ve KOSGEB işbirliğince düzenlenen 'Girişimcilik Kursu' Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda başladı. 
 
Toplamda 100 kişinin katıldığı Girişimcilik Kursu bugün start alırken, Girişimcilik Uzmanı Mithat Eren tarafından girişimci adaylarına eğitimler verilmeye başlandı. Girişimcilik Uzmanı Mithat Eren kursta ilk derste yaptığı açıklamada, “Pazar araştırması, pazarlama stratejilerinin nasıl olacağı göstereceğiz. KOSGEB’in öncelikle hedefi girişimciliğin tam anlamıyla anlaşılmasını istiyor. Bunun için ilk saatlerde girişimciliği tam anlamıyla taşıması gereken özellikle gelen kursiyerlere bilgiler veriyoruz. Pazarlamadan, finansmana kadar tüm konuları işliyoruz. Hepinize kurs dönemi boyunca başarılar diliyorum” dedi.
 
Girişimcilik kurslarının FAGİAD’ın yapmış olduğu en önemli faaliyetlerden birisi olduğunu belirten Başkan Mehmet Serkan Erdik, “Fatsa’da istihdama yönelik yapılacak her adımda insanların bu amaca pozitif anlamda katkı sağlaması gerekiyor. Bizler FAGİAD girişimcilik noktasında yeni iş düşüncesi olan insanlar noktasında KOSGEB’in bu düzenlemiş olduğu girişimcilik kursları ile tanınan hibelerden bu insanları faydalandırmak olduğunu ve bu hizmetin ayaklarına gelmesi için bu işe ön ayak olduk. Bunu şunun için yapıyoruz: Bir kere ticari hayat zor bir hayat insanlar ticareti ilk başlarda kolay zannediyorlar ama uzun soluklu bir yol ve bu iniş ve çıkışların olduğu bir yol. Burada biz de dernek olarak kurslardan sonra iş hayatına başlayacak girişimcilere her anlamda destek olabilmek için bu tür kursları organize ediyoruz” diye konuştu. 
 
20160208aw654062_01.jpg
 
20160208aw654062_02.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam