Ordu'da genç kadının acı sonu!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yeni satın aldıkları dairede bebek odası için metreyle ölçüm yaparken korkuluk olmayan 9. katın balkonundan düşen 31 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.Sakarya Mahallesi'nde  yeni satın aldıkları dairede bebek odası için metreyle

Ordu'da genç kadının acı sonu!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, yeni satın aldıkları dairede bebek odası için metreyle ölçüm yaparken korkuluk olmayan 9. katın balkonundan düşen 31 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.

Sakarya Mahallesi'nde  yeni satın aldıkları dairede bebek odası için metreyle ölçüm yapan Semine Gülmez (31), dengesini kaybederek, korkulukları takılı olmayan 9. katın balkonundan toprak zemine düşmüş ve ağır yaralı olarak eşi Ahmet Gülmez tarafından araçla ilçedeki Özel Fatsa Medi-Tech Hastanesine kaldırılmıştı.

Gülmez, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hastane doktorlarından İsmail Karataş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Semine Gülmez'in hastaneye geldiğinde nabzının yavaş attığını belirterek, “Hastanemize ilk geldiğinde hiç tansiyon yoktu ve nabzı çok yavaştı. Hemen solunumu destekledik ve yoğun bakım servisinde gözetim altına aldık. Hastanın kafatasında kırık ve beyninde ödem vardı. Ayrıca vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar vardı. Hastanın iki kere kalbi durdu ama müdahalemizle tekrar çalıştı. Hastanın kalbi son durduğunda bir daha çalışmadı ve tüm müdahaleye rağmen kendisini kaybettik” dedi.

Semine Gülmez'in yakını Mehmet Gülmez ise ailenin evi kaba inşaat olarak satın aldığını belirterek, “Kuzenim Ahmet, 10 yıl kadar önce evlenmişti. Ahmet, evi kaba inşaat olarak satın aldı ve bitmesini bekliyordu. Metreyle ölçüm yaparlarken geri geri giden Semine, korkuluk olmayan balkondan boşluğa düşmüş. Acımız çok büyük, hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam