Ordu'da faciadan kıl payı dönüldü!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi Kuzköy semtinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.Edinilen bilgiye göre, Erol Demirbaş yönetimindeki 55 BY 658 plakalı kamyonet hasta ziyareti dönüşünde virajı alamayarak yol kenarındaki köprünün bir tarafına as

Ordu'da faciadan kıl payı dönüldü!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi Kuzköy semtinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, Erol Demirbaş yönetimindeki 55 BY 658 plakalı kamyonet hasta ziyareti dönüşünde virajı alamayarak yol kenarındaki köprünün bir tarafına asılı olarak kaldı. Araçta bulunanlar büyük panik yaşarken, aracın uçuruma uçmaması ise herkesi sevindirdi. Araç içinde bulunan Erol Demirbaş ve ailesi vatandaşların yardımlarıyla aracın içinden kontrollü bir şekilde çıkarıldılar.

Sürücü Erol Demirbaş, “Direksiyon hakimiyetimi bir anda kaybettim. Aracım biranda uçuruma doğru sürüklenmeye başladı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla aracında içinden zor da olsak çıktık. Verilmiş sadakamız varmış” dedi.

20150530aw429687_01.jpg

 

20150530aw429687_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam