Ordu'da Bolaman Irmağının çehresi değişti

Ordu'da Bolaman ırmağı çevresi için yapılan proje tamamlandı.

Ordu'da Bolaman Irmağının çehresi değişti

Ordu'da Bolaman ırmağı çevresi için yapılan proje tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışma ile Fatsa Bolaman Irmağı’nın çehresini değiştirdi. 

Vatandaşların gezip dolaşabilecekleri, rahatça temiz havayı teneffüs edebilecekleri alanların oluşturulması için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bolaman Irmağı Çevre Düzenleme Projesi’ni tamamladı. Atıl vaziyette bulunan Bolaman Irmağı ve çevresi proje ile farklı bir görünüme kavuşarak insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanına dönüştü.

Çevre Düzenleme Projesi kapsamında Bolaman Irmağı’nın kenarında yeşil alanlar ve zemini baskı betonla kaplı yürüyüş parkurları oluşturuldu. Belirli noktalara, alanın dokusunu bozmayacak şekilde oturma grupları ve ahşap kapaklı çöp kovaları konuldu. Ayrıca çocukların güvenli bir şekilde eğlenebileceği zemini kauçukla kaplı oyun alanı ile insanların spor yapabileceği fitness alanı oluşturuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam