Ordu'da 898 iş yeri kepenk kapattı!

Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Ordu'da 2015 yılında 898 iş yerinin kapandığını, bin 746 iş yerinin açıldığını söyledi.    Aydın Bostancıoğlu, 2015 yılı içerisinde kapanan ve açılan işyerleri hakkında bilgiler verdi. Ordu Esnaf

Ordu'da 898 iş yeri kepenk kapattı!
Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, Ordu'da 2015 yılında 898 iş yerinin kapandığını, bin 746 iş yerinin açıldığını söyledi. 
 
Aydın Bostancıoğlu, 2015 yılı içerisinde kapanan ve açılan işyerleri hakkında bilgiler verdi. Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 19 bin 719 aktif üyesi bulunduğunun altını çizen Bostancıoğlu, "15 Aralık itibari ile Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 19 bin 719 aktif üyesi bulunuyor. 2015 yılında Ordu'da çeşitli sebeplere bağlı olarak 898 iş yeri kepenk kapattı. Kapanan 898 iş yerine karşılık ise bin 746 işyeri açıldı" dedi.
 
"EN ÖNEMLİ NEDEN EKONOMİK SIKINTILAR"
 
İş yerlerinin kapatılmasında en önemli nedenin ekonomik sıkıntılar olduğunu belirten Bostancıoğlu, "Kapanmalarda etkili olan nedenlerin başında ekonomik şartların uygun olmaması yer alıyor. Bu kapanmalar kişinin o alanda başarılı olmadığının bir göstergesidir. 898 kişi kepenk kapatmış ancak bin 746 kişi de kapanan ve farklı yerlere yeni işyerleri açmış durumda. Bu kapanmalar iflas etti mantığı ile algılanmamalı, devredenler olmuştur, emekliliği gelenler olmuştur. Bunların içerisinde iflas edenlerin olması da kaçınılmazdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam