Önce öldürdü sonra...

Olay İstanbul Bağcılar Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aziz Yılmaz (45), beraber yaşadığı Zübeyde Yüksel'i (34) çalıştığı tekstil firmasında temizlik görevlisi olarak dün işe aldırdı. Bug

Önce öldürdü sonra...

Olay İstanbul Bağcılar Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Aziz Yılmaz (45), beraber yaşadığı Zübeyde Yüksel'i (34) çalıştığı tekstil firmasında temizlik görevlisi olarak dün işe aldırdı. Bugün ikili çalıştıkları iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Yılmaz silahını çekerek, Yüksel'i kurşun yağmuruna tuttu. Kadın kanlar içinde yere yığılırken, Yılmaz koşarak kaçmaya çalıştı. Peşinden koşan iş arkadaşlarını engellemek için havaya birkaç kez ateş etti. Yılmaz, daha sonra da silahı kendine doğrultup intihar etti. Olay yerine çağrılan ambulanslarla yakındaki özel bir hastaneye kaldırılan Yüksel ve Yılmaz hayatını kaybetti. Cenazeler ise daha sonra Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam