Önce karısını sonra kendisini öldürdü

Denizli’de eşiyle tartışan bir adam önce karısını av tüfeğiyle öldürdü arkasından aynı tüfekle intihar etti. Edinilen bilgiye göre, olay, Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. İşçi olarak çalışan Erkan Duran (39) eşi Elif Duran (33) il

Önce karısını sonra kendisini öldürdü
Denizli’de eşiyle tartışan bir adam önce karısını av tüfeğiyle öldürdü arkasından aynı tüfekle intihar etti.
 
Edinilen bilgiye göre, olay, Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde meydana geldi. İşçi olarak çalışan Erkan Duran (39) eşi Elif Duran (33) ile evde kavga etti. Kavganın ardından Elif Duran evden çıkmak isterken arkasından av tüfeğiyle gelen kocası ateş etti. Cansız bedeni gören ve cinnet geçiren Erkan Duran, daha sonra aynı tüfekle kendisine ateş ederek intihar etti. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi mahalleye gönderildi. Burada yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler