Önce 3 kişiyi sonra karısını vurdu yetmedi!

Elazığ’da bir kişi, oturduğu sitenin önündeki caddede 3 kişiyi, evde de karısını vurduktan sonra oğlunu rehin aldı. Polisin operasyonu ile şüpheli şahıs etkisiz hale getirilirken çocuğu da kurtarıldı.Olay, akşam saatlerinde merkez Sürsürü Mahallesi İmam E

Önce 3 kişiyi sonra karısını vurdu yetmedi!

Elazığ’da bir kişi, oturduğu sitenin önündeki caddede 3 kişiyi, evde de karısını vurduktan sonra oğlunu rehin aldı. Polisin operasyonu ile şüpheli şahıs etkisiz hale getirilirken çocuğu da kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Sürsürü Mahallesi İmam Efendi Bulvarı’nda bulunan bir sitenin önünde ve içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asansör firması sahibi olan Gökhan T., henüz bilinmeyen bir nedenle oturduğu sitenin ön caddesinde apartman sakinlerinden Kubilay Şenbakar, Ahmet Uygur ve yoldan geçen 15 yaşındaki İbrahim Baş’ı vurdu. Sitede bulunan evine giden şüpheli Gökhan T., daha sonra eşini vurarak yaraladıktan sonra oğlunu da rehin aldı. Apartman sakinleri durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırırken, özel harekat polislerinin de bulunduğu ekipler çevre tedbiri alarak içeri girdi. Şüpheli Gökhan T’yi evde etkisiz hale getiren polisler, oğlunu da babasının elinden kurtardı.

Şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Yaralılardan 15 yaşındaki İbrahim Baş’ın durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralılardan Kubilay Şenbakar’ın eski Türkiye Boks Şampiyonu olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan, demir sopa ve elektrikli şok aleti bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler