Omzundaki papağanı kaçınca zor anlar yaşadı

Sinop'ta oyun salonu açan Musa Özen, iş yerinin reklam çekimi sırasında omzundan kaçan papağanını yakalamak için zor anlar yaşadı.Çocuklara yönelik oyun salonu açan Özen'in omzundaki "Zıpır" adını verdiği papağan, sahibi reklam çekimi için sunucuyla röpor

Omzundaki papağanı kaçınca zor anlar yaşadı

Sinop'ta oyun salonu açan Musa Özen, iş yerinin reklam çekimi sırasında omzundan kaçan papağanını yakalamak için zor anlar yaşadı.

Çocuklara yönelik oyun salonu açan Özen'in omzundaki "Zıpır" adını verdiği papağan, sahibi reklam çekimi için sunucuyla röportaj yaptığı sırada, denizdeki gezi teknesinin motor sesinden ürkerek kaçtı.

Özen, Türk Kızılayı Kan Merkezine ait otobüsün altına giren kuşu yakalamak için bir saat mücadele etti. Muz attığı papağan tarafından eli gagalanan Özen, başarılı olamayınca kuşun eski sahibi Burhan Can'dan yardım istedi.

Bir süre uğraştıktan sonra kuşu otobüsün altından çıkarmayı başaran Can, papağanın teknenin motor sesinden korktuğu için kaçtığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler