Ölümden atlayarak kurtuldular

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı beton mikseri devrildi. Şoför ve yanındaki arkadaşı araçtan atlayarak kurtuldu.Kaza saat 10:30 sıralarında Hürriyet Mahallesi’nden Fındıklı Mahallesi’ne giden yol üzerinde meydana geldi. Orhang

Ölümden atlayarak kurtuldular

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ehliyetsiz sürücünün kullandığı beton mikseri devrildi. Şoför ve yanındaki arkadaşı araçtan atlayarak kurtuldu.

Kaza saat 10:30 sıralarında Hürriyet Mahallesi’nden Fındıklı Mahallesi’ne giden yol üzerinde meydana geldi. Orhangazi ovasındaki yüksek gerilim direklerini yerleştiren firmaya ait bir beton mikseri betonları yerleştirmek için Fındıklı yolu üzerindeki bir beton santralinden beton aldı. O.Ç. (36) idaresindeki 06 EV 9946 plakalı beton mikseri santralden yola çıktı. Seyir terası bölgesini geçen kamyonun frenlerinin boşaldığını fark eden sürücü O.Ç., yanında bulunan mesai arkadaşı Ç.C’ye (33) kamyonun frenlerinin patladığını ve kapıyı açıp atlaması gerektiğini söyledi. Arkadaşının dediğini yapan ve kamyonda yolcu olarak bulunan Ç.C. kapıyı açarak araçtan atladı.

KAMYONU DEVİRDİ

Yokuş aşağı hızla inmekte olan kamyonu kontrol etmek isteyen sürücü O.Ç ise kamyonu yamaca doğru sürüp devrilmesini sağladı. Kamyon devrildiği esnada son anda kendini kamyondan dışarı atan sürücü hafif yaralandı. Ehliyeti olmadığı belirlenen kamyon sürücüsü Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Büyük hasar gören kamyon ise vinç yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam