Ölüm böyle geldi!

Adana’da yolun karşısına geçmek isteyen 7 yaşındaki çocuk, TIR’ın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acılı baba, "Başka canlar ölmesin" diyerek bölgeye üst geçit yapılmasını istedi.Olay, 9 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi D-4

Ölüm böyle geldi!

Adana’da yolun karşısına geçmek isteyen 7 yaşındaki çocuk, TIR’ın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acılı baba, "Başka canlar ölmesin" diyerek bölgeye üst geçit yapılmasını istedi.

Olay, 9 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi D-400 karayolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 7 yaşındaki Şamil Bayhoca annesi ve babası tarlada çalışmaya gittiği sırada ağabeyi ile birlikte mahallede gezmeye çıktı. D-400 karayolunda bir markete giren kardeşler, daha sonra yolun karşısına geçti. Bir süre sonra kardeşler bu kez de geldikleri yere geri gelmek istedi. Bu arada Faruk Y. yönetimindeki 31 K 2217 plakalı TIR D-400 karayolundan yavaş yavaş ilerlemeye başladı. Karşı tarafa geçmek isteyen kardeşlerden Şamil Bayhoca’ya TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk feci şekilde can verdi. Bu arada çocuklarla karşıya geçen iki kişi ise kazayı hiç fark etmeyerek TIR’ın arkasından yollarına devam etti. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

"ANALAR ÇOCUKLARI SÜRÜCÜLER ÖLDÜRSÜN DİYE DOĞURMUYOR"

Baba Hüseyin Bayhoca ise, oğlunu kaybetmenin acısını yaşarken taziyeye gelen vatandaşları kabul ediyor. Tarım işçisi olarak çalışan Bayhoca, "Bir kaza oldu evladımı kaybettim. Daha önce hayatını kaybeden insanlar da var. Hepsi aynı nedenler ve aynı olaylardan dolayı hayatını kaybetti. Hepsi yaya geçidinden geçerken öldü. Devletin buna çözüm bulması lazım. İnsan hayatı, yaşamı bu kadar ucuz olmaması lazım. Devletse vatandaşına sahip çıkacak. Gerekeni yapması lazım üst geçidini kuracak gerekirse alt geçidini kuracak. Analar çocukları TIR, pikap sürücüleri öldürsün diye doğurmuyor. Buna bir çeki düzen vermeleri lazım üst geçidi biran önce yapsınlar. Benim canım yandı başka insanların canı yanmasın" diye feryat etti.

Kazaya karışan sürücü ise gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam