Oltayla tuttuğu dev yayını huzurevine bağışladı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde kuaförlük yapan İsmail Çiftçi, Gölcük Gölü'nde oltayla 1.70 metre boyunda, 47 kilogram ağırlığında yayın balığı tuttu. Çiftçi, balığı Ödemiş Belediyesi Mutahhar Başoğlu Huzurevi'ne bağışladı.Balık avı tutkunu olan evli bir çocuk

Oltayla tuttuğu dev yayını huzurevine bağışladı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde kuaförlük yapan İsmail Çiftçi, Gölcük Gölü'nde oltayla 1.70 metre boyunda, 47 kilogram ağırlığında yayın balığı tuttu. Çiftçi, balığı Ödemiş Belediyesi Mutahhar Başoğlu Huzurevi'ne bağışladı.

Balık avı tutkunu olan evli bir çocuk babası İsmail Çiftçi, arkadaşlarıya Gölcük Gölü'ne balık tutmaya gitti. Çiftçi'nin suya attığı oltasına bir süre sonra büyükçe bir balık takıldı. Çiftçi, iki arkadaşının da yardımıyla yaklaşık 20 dakikalık bir çaba sonucunda balığı sudan çıkardı. Oltasına 1.70 metre boyunda, 47 kilogram ağırlığında yayın balığı takıldığını gören Çiftçi, büyük sevinç yaşadı. Çiftçi, dev balığı Ödemiş Belediyesi Mutahhar Başoğlu Huzurevi'ne bağışladı.

Hobi olarak boş zamanlarında balık tuttuğunu belirten Çiftçi, "Av yasağının olmadığı zamanlarda soluğu Gölcük'te alıp, balık tutuyorum. Avladığım balıkları hem ailemle yiyorum, hem de huzurevi sakinlerinin sofrasına katkıda bulunuyorum. Küçük de olsa katkıda bulunmak beni mutlu ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler