Olgun: "Alçaklar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır"

TSGİAD Başkanı Rıdvan Olgun'dan terör açıklaması...

Olgun: "Alçaklar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır"
İstanbul ve Kayseri’deki terör olaylarının ardından Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Olgun yazılı basın açıklamasında bulundu.

HER TÜRK EVLADININ BOYNUNUN BORCUDUR

Suçluların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğinin altını çizen Başkan Olgun şu ifadeleri kullandı:

“Abdullah Öcalan önderliğinde 1978 yılında Kürdistan İşçi Partisi adı altında toplanan, vatan topraklarımızın doğu ve güneydoğusu ile Irak, Suriye ve İran'ın bazı bölgelerini kapsayan bölgede vatan kurmak isteyenleri, vatansız kılmak her Türk evladının boynunun borcudur.

UZLAŞI SAĞLANAMAYACAĞI AŞİKAR HALE GELMİŞTİR

1984 Eruh eylemiyle başlayıp günümüze kadar uzanan kahpe eylemleri ile gelinen bu noktada kendileriyle hiçbir şekilde uzlaşı sağlanamayacağı aşikar hale gelmiştir. Dünya coğrafyası üzerinde yaşayan ne kadar yandaşı makam, mevki, itibar gözetmeksizin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılması T.C. devletinin ilgili kurumlarının vazifesi olmuştur. Bu mücadeleyi verenlerin tüm desteğimizle yanlarında olduklarını bilmelerini isteriz.

MUSTAFA KEMAL PAŞA’NIN SÖYLEDİĞİ GİBİ…

 ‘Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız.’ Yüce Rabbim vatanımız uğruna şehit olan kardeşlerimize rahmet, geride kalanlarına sabır, gazilerimize sağlık ihsan eylesin. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun...”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler