Öğretmen'in evine vali gitti!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün ile birlikte, hayatını kaybeden Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Vali Düzgün, eşi Gül Düzgün ile birlikte Mehmet Aktaş’ın Melikgazi ilçesi Alpaslan Ma

Öğretmen'in evine vali gitti!
Kayseri Valisi Orhan Düzgün, eşi Gül Düzgün ile birlikte, hayatını kaybeden Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
 
Vali Düzgün, eşi Gül Düzgün ile birlikte Mehmet Aktaş’ın Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerindeki evinde, eşi Necla ve kızları Öznur ve Gizem Aktaş ile kardeşi Ahmet Aktaş’a başsağlığı ve sabırlar diledi. Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz’ın da katıldığı taziye ziyaretinde, olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Vali Düzgün, "Başta eğitim camiamız olmak üzere herkesi derin üzüntüye boğan elim bir olay sonucu hayatını kaybeden değerli hocamız Mehmet Aktaş hepimizin kalbinde yaşayacaktır. Mehmet Hocamız çevresinde, okulunda sevip sayılan, herkesin kendisinden güzellikle bahsettiği bir öğretmenimizdi. Mekânı Cennet olsun." dedi. 
 
Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş, okul çıkışı elim bir olay sonucu yaralanmış, yoğun bakımda 18 gün süren yaşam mücadelesini önceki gün kaybetmişti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam