Öğretmeni hastanelik ettiler

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde öğrenciler arasında çıkan tartışma sonrası okula gelen öğrenci yakınları, Türkçe öğretmenini döverek hastanelik etti.Edinilen bilgiye göre, Bıyıklı Ortaokulu’nda aynı sınıfta okuyan kız ve erkek öğrenciler arasında arkadaşlık te

Öğretmeni hastanelik ettiler

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde öğrenciler arasında çıkan tartışma sonrası okula gelen öğrenci yakınları, Türkçe öğretmenini döverek hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, Bıyıklı Ortaokulu’nda aynı sınıfta okuyan kız ve erkek öğrenciler arasında arkadaşlık teklifinden dolayı tartışma çıktı. Anne babası ayrı yaşayan kız öğrenci, durumu Haydarlı Mahallesi’nde yanında kaldığı dedesine anlattı. Dedesinin olayı yakın akrabalarına bildirmesi üzerine okula gelen kimliği belirsiz 3 kişi, 2 yıldır okulda görev yapan Türkçe öğretmeni Mehmet Yaşar Kaya ile öğrencilerin gözü önünde önce tartıştı. Şahıslar daha sonra Kaya’yı hastanelik edene kadar döverek kaçtı. Yaralı Mehmet Yaşar Kaya, öğretmen arkadaşlarının da yardımı ile Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaya’yı okulda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Aktif Eğitim-Sen Aydın İl Temsilcisi Ömer Küçükgüldal, “Koçarlı ilçesine bağlı Bıyıklı Ortaokulu öğrencileri arasında çıkan münakaşa sonrası olay bir öğretmenine sirayet etmiş. Okulun Türkçe öğretmeni Mehmet Yaşar Kaya okulu basan 4-5 kişi tarafından darp edilerek hastanelik edilmiş, öğretmenimiz rapor alarak saldırganlardan şikayetçi olmuştur. Öğretmenlik mesleğinin son yıllarda hem maddi hem de manevi açıdan ciddi bir itibar kaybına uğradığını, her geçen gün bizleri rencide edecek yeni bir olay yaşanmasının artık normal karşılandığını görüyoruz. Yaşanan bu olaylara karşı bir an önce önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam