Öğrencileri taşıyan otobüs kaza yaptı!

Erzincan’da Kur’an kursu öğrencilerini taşıyan otobüsün, freninin boşalması sonucu istinat duvarına çarpmasıyla meydana gelen kazada 23 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saatlerinde Erzincan-Gümüşhane karayolunun 32 kilometresinde meyda

Öğrencileri taşıyan otobüs kaza yaptı!

Erzincan’da Kur’an kursu öğrencilerini taşıyan otobüsün, freninin boşalması sonucu istinat duvarına çarpmasıyla meydana gelen kazada 23 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saatlerinde Erzincan-Gümüşhane karayolunun 32 kilometresinde meydana geldi. Söğütlü Belediyesi’ne ait, Fetullah Kara idaresindeki 29 AS 301 plakalı otobüs, fireninin boşalması sonucu karşı şeritte bulunan istinat duvarına çarptı.

250 metre boyunca sürüklenen otobüsü, şoförün durdurmayı başardığı kaydedildi. Kazanın ardından olay yerine Erzincan ve Gümüşhane’den çok sayıda 112 ambulansı ve itfaiye ekibi sevk edilirken, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da olay yerine intikal ederek incelemelerde bulundu. Kazada yaralanan 23 kişi, Erzincan ve Kelkit’te bulunan hastanelere sevk edildi.

Olay yerindeki incelemelerinin ardından açıklamada bulunan Kelkit Kaymakam Ozan Gazel, "Söğütlü Kur’an Kursu öğrencilerimiz, aileleri ve hocaları ile beraber Erzincan’a pikniğe gitmişler. Piknik yolu dönüşünde ilk incelemelere göre araçta oluşan hata nedeniyle sürüklenerek gelmişler. Son tespitlerimize göre aracımızda 32 vatandaşımız bulunuyordu. Hayati tehlikeleri yoktur.

Bir kısmı Erzincan’da bulunan hastanelere, bir kısmı ise Kelkit Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Müşahede altında tutulacaklardır ve ümit ediyoruz ki önemli bir durumla karşılaşmayacağız" dedi.

7f9dfd80-a493-45c9-818f-4fdc3f415dee.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler