Öğrencilerden örnek davranış!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’sü düzenlenen ve ücretsiz olan üniversiteye hazırlık kursunda eğitim gören öğrenciler Kızılay’a kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergilediler.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sah

Öğrencilerden örnek davranış!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’sü düzenlenen ve ücretsiz olan üniversiteye hazırlık kursunda eğitim gören öğrenciler Kızılay’a kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk örneği sergilediler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sahilde bulunan eskin teknik hizmet birimlerinde 800 öğrenci ile eğitim ve öğretimlerini sürdüren kursta öğrencilere Kızılay Trabzon Şubesinden Dr. Erdem Malkoç tarafından kan bağışının önemi anlatıldı. Malkoç kan bağışının sağlık ve insani önemine değindiği konuşmasında yaptıkları her organizasyona destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Konuşmanın ardından oluşturulan birimlerde kan vermeye uygun olan öğrenci ve öğretmenler kan bağışında bulunarak Kızılay’a destek verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler