Öğrenci sevisi ile dolmuş çarpıştı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde öğrenci servisi ile dolmuş minibüsün çarpıştığı kazada 1 öğrenci yaralandı.    Kaza, Dolunay Mahallesi Burcukent Sitesi önünde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Baştaş yönetimindeki 52 KH 948 plakalı ö

Öğrenci sevisi ile dolmuş çarpıştı!
Ordu’nun Fatsa ilçesinde öğrenci servisi ile dolmuş minibüsün çarpıştığı kazada 1 öğrenci yaralandı. 
 
Kaza, Dolunay Mahallesi Burcukent Sitesi önünde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Baştaş yönetimindeki 52 KH 948 plakalı öğrenci servisi ile Yusuf Ciyuci’nin kullandığı 52 D 7049 plakalı dolmuş minibüs çarpıştı. Kazada öğrenci servisinde bulunan TOKİ İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Kerem Güleç hafif şekilde yaralandı. Yaralı öğrenci, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.
 
Öğrenci servisindeki minik öğrencilerin kazadan dolayı çok korktukları görülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 
20151127aw588700_01.jpg
 
YOLUN GENİŞLETİLMESİ İSTENDİ
 
Olay yerine gelen Fatsa S.S.16 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Efe, “Talihsiz bir kaza yaşandı. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Bu yolda gerçekten birkaç kez şoför arkadaşlarımız kaza yaptı ve bizler yetkililerden bu yolun biraz genişletilmesini talep ediyoruz. Bir önlem alınması için illa büyük kazaların mı meydana gelmesi gerekiyor. Bu yolun biran önce yapılmasını istiyoruz. Devamlı bu yoldan dolmuş arkadaşlarımız gidiş geliş yapıyorlar. İnşallah yetkili kişiler bu yola çözüm bulurlar” dedi.
 
20151127aw588700_02.jpg
 
20151127aw588700_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam