Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 16 yaralı

Malatya'da öğrenci servisiyle kamyonun çarpıştığı kazada 4'ü ağır 16 öğrenci yaralandı. Kayseri karayolunun 25. kilometresinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Kayseri'den Malatya istikametine gitmekte olan 44 EN 424 plakalı kamyon, ilkok

Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 16 yaralı

Malatya'da öğrenci servisiyle kamyonun çarpıştığı kazada 4'ü ağır 16 öğrenci yaralandı.

Kayseri karayolunun 25. kilometresinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Kayseri'den Malatya istikametine gitmekte olan 44 EN 424 plakalı kamyon, ilkokul öğrencilerini Yeşilyurt'taki okullarına götürmekte olan 44 S 0175 plakalı öğrenci servisi ile çarpıştı. Kazada 20 öğrencinin bulunduğu minibüsteki 16 öğrencinin yaralandığı, 4'ünün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Kazada ağır yaralanan öğrenciler Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, diğerleri ise Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayı gören görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya ters şeritte ilerleyen servisin neden olduğu öne sürülüyor. Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi gören ve durumları ağır olan öğrenciler Emine Ölmez, Şeyma Köylü, Tuğba Köylü, Kader Hanbay'ın tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi gören öğrencilerin isimleri şöyle:

Müjde Köylü, Melike Hanbay, Merve Karagöz, Zehra Karagöz, Akif Köylü, Ferhat Karagöz, Ahmet Karagöz, Hüseyin Karagöz, Enes Karagöz, Gülay Karagöz, Esmanur Köylü ve Enes Karagöz.

Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 16 yaralı

Öğrenci servisi kamyonla çarpıştı: 16 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam