Öğrenci evinde kavga!

Gaziantep’in Nizip İlçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı evde çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22.00 sıralarında bir grup genç, Fevzi Paşa Mahallesi Dişçi Sokak üzerindeki üniversiteli öğrencilerin bul

Öğrenci evinde kavga!

Gaziantep’in Nizip İlçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı evde çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22.00 sıralarında bir grup genç, Fevzi Paşa Mahallesi Dişçi Sokak üzerindeki üniversiteli öğrencilerin bulunduğu eve geldi. Daha sonra evde bulunan öğrencilerle grup arasında kavga çıktı. Öğrencilerin yaşadığı eve gelenler arasında bulunan Yusuf S. (25), karnından aldığı bıçak darbesi ile olay yerinde hayatını kaybederken, Yusuf S. ile birlikte gelenler arasında bulunan N.Y. (26) ve M.Y. (24) ağır yaralandı.

Yaşanan olay sonrası nöbetçi savcı ve olay yeri inceleme ekibinin yapmış olduğu çalışmanın ardından, olayda hayatını kaybeden Yusuf S., Nizip Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Evde yaşayan öğrenciler ve eve gelen diğer şahıslarla birlikte toplam 10 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler