Oğlunun canını kurtarmak için 5. kattan attı

Yangın sırasında 5. katta mahsur kalan anne, önce oğlunu attı sonra kendi atladı.

Oğlunun canını kurtarmak için 5. kattan attı
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde çıkan ev yangınında 5. katta mahsur kalan anne, önce oğlunu aşağıdaki kalabalığı attı daha sonra kendisi atladı.

Edinilen bilgiye göre, Özerler Mahallesinde bir apartmanda yangın çıktı. Yangının yan binaya sıçraması nedeniyle apartmanın 5. katında bir anne ve oğlu mahsur kaldı. Mahsur kalan anne balkona çıktı. Anne oğlunu kurtarmak için aşağıda bekleyen kalabalığa attı. Daha sonra kadın da kendisini aşağıda bekleyen vatandaşlara doğru atladı. Vatandaşların yardımıyla kurtulan anne ve oğlu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan dumandan etkilenen vatandaşlar hastaneye götürüldü. Hastaneye götürülen vatandaşları, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve beraberindekiler ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.Yangın, çevre ilçe ve beldelerden gelen takviye itfaiye ekiplerinin de çalışmalarıyla söndürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler