Oğlunun "anne" diyeceği günü bekliyor

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan Sevgi Gündoğdu, işitme engelli dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Burak'ın "anne" diye sesleneceği günün hayaliyle yaşıyor.Gündoğdu, doktorların iki oğlundan birine bir yaşındayken "işitme engelli" tanısı koyduğu günden

Oğlunun "anne" diyeceği günü bekliyor

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan Sevgi Gündoğdu, işitme engelli dünyaya gelen 13 yaşındaki oğlu Burak'ın "anne" diye sesleneceği günün hayaliyle yaşıyor.

Gündoğdu, doktorların iki oğlundan birine bir yaşındayken "işitme engelli" tanısı koyduğu günden beri, maddi imkansızlıklara rağmen evladının konuşması için mücadele ediyor.

Gündoğdu, engeli nedeniyle oğlunun zor günler geçirdiğini söyledi.

Tedavi için gittikleri doktorların oğlunun bir gün konuşacağını söylediğini aktaran Gündoğdu, "Ben de her sabah kalktığımda, oğlumun yanına gidip 'konuşacak' diye ümitle bekliyorum. Oğlumun eli, ayağı sağlam, konuşmasını çok istiyorum. Her sabah içimde 'oğlum konuşacak' diye bir ümit var" ifadesini kullandı.

UMUDUMU HİÇ KAYBETMEDİM

Gündoğdu, oğlunun konuşacağına dair umudunu hiç kaybetmediğini anlattı.

Oğlu için doktorlardan artık kesin sonuç almak istediğine dikkati çeken Gündoğdu, "Maddi durumum yeterli değil ve çocuğum için Ankara ya da İstanbul'a gidip kesin sonuç alamadım. Çocuğum için en azından gerçekten umut var mı, yok m, bunu bilmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Gündoğdu, işaret dili kursuna gittiğini belirterek, eskiye göre oğluyla daha iyi iletişim kurduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam