Of'un kurtuluşu İstanbul'da da kutlanacak

Trobzon'un ilçesi Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü 28 Şubat'ta İstanbul'da da kutlanacak.   Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Saral, Türkiye'nin her yerinin birbirinden değerli olduğunu söyledi.    Saral, Trabzon v

Of'un kurtuluşu İstanbul'da da kutlanacak
Trobzon'un ilçesi Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü 28 Şubat'ta İstanbul'da da kutlanacak.
 
Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Saral, Türkiye'nin her yerinin birbirinden değerli olduğunu söyledi. 
 
Saral, Trabzon ve Of'un, tarihinde kahramanlıklarla tanınan yerler olduğunu dile getirerek, "Maalesef Osmanlı'nın son dönemlerindeki işgallerden Of da nasibi almıştı. Ancak kahraman Türk milleti bu işgallere boyun eğmedi. Topraklarını namerdin namahrem çizmesine ezdirtmedi" dedi.
 
Of'un da bir süre işgal altında kaldığını ifade eden Saral, "28 Şubat Pazar Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak etkinliklerde İstanbul ve bölgede yaşayan hemşehrilerimiz bir araya gelecek ve gövde gösterisi yapacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde tüm hemşehrilerimizle bir arada olmak istiyoruz. Bu yıl yapacağımız etkinliklere Of'un kurtuluşu ile ilgili yapacağımız video gösterimi ve gençlik kollarımızın hazırladığı tiyatro gösterisi damga vuracak" diye konuştu.
 
Of Hayrat Derneği Yönetim Kurulu üyesi Furkan Demircioğlu da Of'un Türkiye'nin önemli yerlerinden olduğunu aktardı. 
 
Of'un kurtuluşu dolayısıyla yapacakları etkinliğin önemine değinen Demircioğlu, "Amacımız, hemşerilerimizle bir arada olmak. Etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam