Ofspor elendi ama...

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Yomraspor'a 2-1 yenilerek kupaya veda eden Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, "Bu karşılaşmada ligde oynama fırsatını yakalayamamış futbolcularımıza şans verdik. Bu anlamda bizim için karlı oldu" dedi. Yılma

Ofspor elendi ama...

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda Yomraspor'a 2-1 yenilerek kupaya veda eden Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, "Bu karşılaşmada ligde oynama fırsatını yakalayamamış futbolcularımıza şans verdik. Bu anlamda bizim için karlı oldu" dedi.

Yılmaz, kupadan ziyade lige daha çok önem verdiklerini belirterek, "Bu karşılaşmada ligde oynama fırsatını yakalayamamış futbolcularımıza şans verdik. Bu anlamda bizim için karlı oldu. Hem bu arkadaşlarımızı hazır tutmak hem de tecrübe kazanmaları adına fırsat oldu" ifadesini kullandı.

İyi bir ekip olan Yomraspor karşısında etkili oynayamadıklarını kaydeden Yılmaz, "Karşılaşmanın 35. dakikasına kadar denk gittik ama bu dakikada kalemizde gördüğümüz gol bizi olumsuz etkiledi. Golü yiyen değil atan taraf olsaydık, maçın kaderi değişebilirdi. İkinci yarının ilk dakikalarında yediğimiz ikinci gol ise moralimizi epeyce bozdu. Bu dakikadan sonra oyuna ortak için hızımızı artırıp golü bulduk. Ardından rakip kaleye her ne kadar yüklenmiş olsak da aradığımız 2. golü bulamayınca sahadan elenen taraf olarak ayrıldık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam