Ofsayttan doğan aşk!

Hazırlık maçındaki ofsayt pozisyonu ile yeşil sahada başlayan aşk hikayesi mutlu sonla bitti.

Ofsayttan doğan aşk!

Mardin’de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele ederken kaptanlık yaptığı bir takımın maçında, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için hakemin yanına gitti. Hakemin kadın olduğunu o an fark eden Babayiğit, Melek İmamoğlu'na ilk görüşte aşık oldu
     
11 yıldır profesyonel olarak futbol oynayan Mehmet Ali Babayiğit (28), bir hazırlık maçında takım arkadaşının sürekli ofsayta düşmesi sonucu gerginlik yaşandı. Takım kaptanı olduğu için yardımcı hakemin yanına giderek karara itiraz etmek istedi. Ancak yardımcı hakemin kadın olduğunu fark etmeden maça başlayan Mehmet Ali Babayiğit, Hakem Melek İmamoğlu’nu (25) görünce çok etkilendi.



Ara verildiğinde bir bahane ile hakem odasına gittiğini anlatan Babayiğit, şöyle dedi: "Eşimi tanıma faslım bir ofsayttan başladı. Daha sonra bir yerde kahve içtik. 28 yaşındayım ve bu zamana kadar yaptığım en doğru şey, aldığım en doğru karar Melek ile evlenmekti. Tanıştıktan bir hafta sonra nişan yaptık. Eşime birçok yerde evlenme teklifi yaptım. 4 Haziran 2015 tarihinde de evlendik. Çok mutluyum. Düğün çekimlerini de 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda yaptık."



"İŞ BAŞKA AŞK BAŞKA"

Eşi ile tanışmasına vesile olan hazırlık maçına gelirken çok sıkıntı yaşadığını belirten Melek Babayiğit, "Bu maça iyi ki de gelmişim. Eşimi o maçta tanıdım." diye konuştu. Babayiğit, tanışmalarına neden olan ofsayt sonrasında eşi ile göz göze geldiklerini vurgulayarak, "O andan sonra ben maça odaklandım. Özür dilemesinin ardından 3 gün sonra beni ailesi ile tanıştırdı. Bir hafta sonra da nişan yaptık ve evlendik. İyi ki evlendik, çok mutluyum." diye konuştu. "Eşimin bazı maçlarını yönetiyorum ancak kesinlikle taviz vermiyorum. İş başka aşk başka" ifadelerini kullanan Babayiğit, ömür boyu bu mutluluğun sürmesini dilediklerini de sözlerine ekledi.









Sakarya Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam